Direct hulp?
Kan ik u helpen?
Nu chatten

Waarom zou je zelf een kerstpakketje samenstellen?

Relatiegeschenken Kerst

Als het weer bijna kerst is dan is het dus ook de tijd van het kerstpakket. Wanneer jij gaat shoppen voor een kerstpakket voor jouw werknemers en relaties dan kun je natuurlijk voor een kant-en-klaar kerstpakket kiezen. Hier is op zich niks mis mee, maar een eigen kerstpakketje samenstellen kan veel leuker zijn. Waarom je dit wilt doen zal ik je nu uitleggen.

Het is origineel

Het laat jouw werknemers en relaties zien dat je ook eens iets anders kan doen dan een regulier kerstpakket kopen. Bovendien kan het voor jou ook leuk zijn om eens naar iets nieuws te kijken. Ook jouw relaties laat je zien dat jullie origineel zijn en goed over dingen nadenken, dat is altijd een goed teken om de wereld in te sturen.

Het is veel persoonlijker

Zelf een kerstpakketje samenstellen voor een werknemer of relatie is een stuk persoonlijker dan iedereen hetzelfde kerstpakket sturen. Ten slotte maak je er eentje voor iedereen persoonlijk en kun je het helemaal afstellen op de persoon zelf. Hiermee krijgt iedereen iets wat hij of zij echt wilt hebben. Hiermee laat je zien dat je echt geeft om jouw werknemers en relaties, het kost immers moeite om een kerstpakketje samen te stellen.

Je leert jouw werknemers en relaties beter kennen

Als je zelf een kerstpakketje gaat samenstellen dan moet je wel weten wat de ontvangers leuk vinden. Hiervoor moet je dus een beetje onderzoek naar de voorkeuren van jouw werknemers en relaties, waardoor je iedereen weer wat beter leert kennen. En het hebben van goede relaties met zowel jouw werknemers als relaties is goed voor het bedrijf.

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om zelf een kerstpakketje samen te stellen. Een limitatie kan natuurlijk het budget zijn, maar mocht het wel kunnen dan raad ik je zeker aan om dit te doen. Het is niet veel moeite en als het goed is, is het nog leuk om te doen ook. Bovendien hoef je het niet alleen te doen, je hebt vast wel collega’s die hier graag mee helpen.

 

Wat we ook nog meer doen

Goedkope kerstpakketten
Last minute kerstpakketten
Kerst winkel
Kerstgeschenk
Relatiegeschenken Kerst
Kerstpakket ideeën
Sinterklaaspakket
Kerstpakket mannen
Kerstpakket voor vrouwen
Luxe kerstpakketten
Originele kerstpakketten
Paasgeschenken

 

Bekijk hieronder leuke promofilmpjes voor de thema lijnen van kerstpakketten seizoen 2019

 

NA GEDANE ARBEID

BLACK & WHITE

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.