KerstPakket.com, al meer dan 50 jaar ervaring.

We maken al een aantal jaren geen kerstpakkettenbrochure meer. In plaats daarvan vind je al onze kerstpakketten online. Wij zetten ons kerstpakkettenassortiment 2019 dus voor u online in de webshop en passen deze het hele jaar aan wanneer het aanbod wijzigt.

Zelf kerstpakketten samenstellen.

We bieden je graag de mogelijkheid om zelf je kerstpakketten samen te stellen. Dit kan bij ons in Harderwijk en in Waddinxveen waar wij al onze artikelen overzichtelijk voor je hebben uitgestald. Je kunt ook heel eenvoudig zelf inspiratie opdoen op onze inspiratie pagina. Kies je favoriete cadeau uit, neem contact met ons op en we stellen samen met jou, in een paar tellen, je ideale kerstpakket samen met één van vele bijpassende themalijnen uit ons assortiment. De kerstpakkettenthema’s die je bij ons kunt vinden zijn: Feels like Christmas, Touch of Gold, Foodtruck Experience, Winter BBQ, Op Koers, Coffee & More, …

Drie generaties kennis aan kerst

Wij houden ons al drie generaties bezig met kerstpakketten maar ook met lekker eten en drinken. Een mooie combinatie. Kerstpakket.com heeft zich sinds 1996 toegespits op het samenstellen en verkopen van kerstpakketten in de breedste zin van het woord. Niet alleen kun je bij ons terecht voor je standaard kerstpakketten maar ook voor diverse themapakketten en wijnpakketten kun je bij ons slagen. Wij zetten ons meer dan 100% voor je in zodat jij succes behaalt met jouw kerstpakketten. Kortom: kerstpakket.com is jouw totaalleverancier voor alles wat met kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en relatiegeschenken te maken heeft.

 

Kennisbank / Blog

Kerstpakket.com heeft een kennisbank/blog beschikbaar op kerstpakket.com/blog. Deze wordt regelmatig uitgebreid met informatie over kerstpakketten en andere gerelateerde onderwerpen. Mis je een artikel? Laat het ons gerust weten!