Direct hulp?
Kan ik u helpen?
Nu chatten

Kerstpakketten showroom Waddinxveen

Kerstpakketten showroom Waddinxveen

Is een kerstpakketten showroom nog van deze tijd? Als één van de weinigen in de regio NW-Veluwe en Flevoland, hebben wij nog een Kerstpakketten showroom. Waar veel van onze collega’s de deuren sluiten houden wij graag vast aan deze prettige manier van kerstpakketten bestellen en verkopen. Heeft dat met ‘ouderwets’ te maken? Wij denken zelf van niet. Hoewel we al meer dan 50 jaar gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen, samenstellen en produceren van kerstpakketten zijn we een modern bedrijf. Onze webwinkels voor kerstpakketten zijn hier het levendige bewijs van. Ons bedrijf is stevig geworteld in het verleden maar met onze online kerstpakkettenshowrooms kerstpakket.com en kerstpakketten.com bewijzen we ook dat we met beide benen in het ‘nu’ staan. Waarom we dan toch vasthouden aan onze kerstpakketten showroom ?

 

Kerstpakketten bekijken en bestellen.

Veel van onze vaste afnemers vinden het, net als wij, belangrijk om het kerstpakket of de artikelen die in de kerstpakketten worden verpakt even vast te houden en te keuren. In onze kerstpakketten showroom in Harderwijk en Waddinxveen bieden wij ze hiertoe graag de kans. We laten onze kerstpakkettenafnemers graag de verschillen zien in kwaliteit van diverse producten. Bovendien geeft het ons de kans om onze lekkerste producten te laten proeven. Wij staan achter al onze artikelen maar hebben natuurlijk ook onze voorkeuren. Je hebt tenslotte ‘goed’ maar ook ‘beter’. In onze kerstpakkettenshowroom valt dus eigenlijk altijd wel wat te proeven.

 

Kerstpakketten uitzoeken.

Door de jaren heen is het uitzoeken en geven van een eindejaarsgeschenk, kerstpakket of wijnpakket wat onpersoonlijker geworden. De vele bonnenboekje’s, eigen-keuze concepten, vvv-bonnen en wat al niet meer, zijn hiervan een mooi voorbeeld. We zouden liegen als we zeiden dat we hier niet in mee zijn gegaan. Ook bij ons is het al héél gewoon dat onze afnemers online hun kerstpakketten, wijnpakketten en relatiepakketten uizoeken en bestellen. Toch hechten we ook aan persoonlijk contact. Zo hebben wij op géén van onze sites een afrekensysteem. Wanneer er bij ons een kerstpakkettenorder binnenkomt nemen wij contact op met de besteller om de details door te spreken en onze klant te adviseren indien nodig.

 

Kerstpakketten op maat.

Wij leveren ieder jaar duizenden ‘standaard’ kerstpakketten maar onze meest verkochte pakketten zijn nog altijd de kerstpakketten op maat. Samen met onze afnemers stellen we de mooiste kerstpakketten samen. Helemaal toegespitst op de ontvanger. Dat doen we online, via het aanvraagformulier ‘kerstpakket op maat samenstellen‘ maar onze voorkeur gaat nog steeds uit naar onze kerstpakketten showroom. Hier kan de klant een keuze maken uit een groot aantal kerstpakkettenthema’s en meer dan 2000 artikelen. Overzichtelijk uitgestald. Al vanaf 24 stuks kunnen onze klanten hier zelf hun kerstpakketten samenstellen.

 

Showroom bezoek.

Wil jij ook zelf je kerstpakketten samenstellen in onze showroom? Neem dan even contact met ons op. We plannen graag van te voren een afspraak met je in zodat we zeker weten dat we genoeg tijd voor je vrijmaken. Je kunt ons even bellen op 085-016 1107 (Ma-vr 09:00 t/m 18:00) of mail ons op verkoop[@]kerstpakket.com.

Graag tot ziens in onze kerstpakkettenshowroom te Waddinxveen!

 

Wat we allemaal nog meer aanbieden:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.