Uw kerstpakket ideeën, onze uitdaging!

Uw eigen kerstpakket ideeën zijn natuurlijk de allerbeste. Immers, u kent uw medewerkers, grote klanten en belangrijkste relaties het beste. Deze mensen betekenen veel voor uw bedrijf of organisatie en in veel gevallen heeft u ook een persoonlijke band met hen. U verrast hen dan ook het liefst met een bijzonder eindejaarsgeschenk, eentje met een persoonlijk tintje. Uw eigen kerstpakket ideeën zijn geven uw pakketten dat persoonlijke tintje. Vanzelfsprekend helpen wij u graag mee bij dit kerstpakket samenstellen. En in het geval uw kerstpakket ideeën heel bijzonder en exclusief zijn, dan gaan wij maar wat graag de uitdaging aan om dit kerstpakket voor u samen te stellen.

Luxe kerstpakketten

De laatste jaren is de vraag naar de luxe kerstpakketten fors toegenomen. Eén van de redenen voor deze stijging heeft te maken met het feit dat het veel bedrijven en organisaties voor de wind gaat. Toch is dit niet de belangrijkste reden. De belangrijkste reden hiervoor is namelijk dat iemand met specifieke eigen kerstpakket ideeën over het algemeen kiest voor meer exclusievere eindejaarsgeschenken. De thema’s van deze pakketten zijn overigens heel wisselend. Deze variëren van een uitgebreid wijnpakket tot een pakket in het thema van een bepaald land. Wat dit laatste betreft zijn met name de kerstpakketten Italiaans en Spaans erg gewild. Of wat dacht u van Oosterse kerstpakketten? Voor iemand met heel eigen kerstpakket ideeën is een standaard pakket simpelweg geen optie.

Kerstpakketten BBQ

Mensen met eigen kerstpakket ideeën zijn voor ons een bron van inspiratie. Zo hebben wij regelmatig de vraag gekregen of wij ook kerstpakketten met BBQ konden maken. Natuurlijk konden wij dat en inmiddels hebben wij verschillende pakketten met dit thema in ons assortiment opgenomen. Wanneer u deze kerstpakketten ‘te standaard’ vindt, dan kunnen wij uiteraard voor u een pakket op maat in dit thema samenstellen. U kunt er bij een groot aantal artikelen in dit thema ook voor kiezen om deze te personaliseren. Zo kunt u uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo hierop af laten drukken, maar u kunt bijvoorbeeld ook een persoonlijke boodschap/wens meegeven op deze manier. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook dit graag voor u.

Kerstpakket mannen

Een ander kerstpakket dat sterk in opkomst is, dat is het kerstpakket mannen. Uiteraard bestaat er ook een pakket in het thema vrouwen, want wij doen niemand tekort. De vraag naar het kerstpakket mannen is groot en bepaalde sectoren (bouw- en nijverheidssector) steken hier met kop en schouders boven uit. Het thema mannen biedt ongelofelijk veel mogelijkheden voor iemand met eigen kerstpakket ideeën. Wij hebben voor verschillende grote en kleine bedrijven pakketten samengesteld in dit thema, waarbij de input voor het grootste deel van de klant kwam. Altijd fijn om samen tot een fantastisch eindejaarsgeschenk te komen.

Kerstpakket ideeën = zelf kerstpakket samenstellen

Heb je zelf specifieke kerstpakket ideeën, dan wil je natuurlijk zelf dit kerstpakket samenstellen. Je kunt dit online doen, maar de praktijk wijst uit dat mensen hier toch van terug komen. Ga je een kerstpakket samenstellen, dan wil je de artikelen en de producten die in het pakket gaan zelf zien, voelen en ja……ook proeven. Dit begrijpen wij heel goed. Daarom hebben wij in Harderwijk en in Waddinxveen een kerstpakkettenshowroom. Hier kunt u in een sfeervolle ambiance en in alle rust het ideale kerstpakket samenstellen. Het is de uitgelezen plek om invulling te geven aan jouw kerstpakket ideeën. Het is bovendien de plek om kerstpakket ideeën op te doen en onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Onze medewerkers nemen hier graag alle tijd voor en daarom werken wij graag op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jouw specifieke wensen en helpen graag om jouw kerstpakket ideeën om te zetten in een originele kerstpakket.